Mouris Pieters winnaars 2e Koppelomnium Alkmaar

Jens Mouris en Roy Pieters winnen ook het 2e koppelomnium !

Het was weer ouderwets gezellig rond de piste van Sportpaleis Alkmaar een mooi pak renners en een mooie hap publiek die zorgenden voor applaus en de coureurs gaven 2 uur lang sjas patat. Daar komen de mensen hun stoel voor uit en laten de TV voor een avond voor wat ie is. Ook dit keer weer evenwichtige koppels die elkaar bijna geen duimbreed toegaven. Maar de grote vedetten zeg maar smaakmakers waren wederom Jens Mouris en Roy Pieters zij wonnen met stijl dit 2e koppelomnium uit een reek van velen.

Op de tweede plaats kwam het koppel Bram Imming – Christiaan Kos en op de derde plek Yondi Schmidt – Patick Bos. En ook hulde aan alle andere koppels die zich goed verweerden in een koppelomnium waar voldoend vaart in zat en waar een hoog tempo werd aangehouden. Leuk detail dat de vrouwen Nathaly van Wesdonk – Kim van Dijk goed partij gaven en wel zeker over een goede techniek beschikken.

Jens Mouris wint de eerste Derny Knock Out” gesponsord door Dimitri de Roeck interieur ! Youngster Christiaan Kos moest zijn meerdere erkennen in Mouris die Kos bijna wist te dubbelen.

Meer op; http://www.robduin.com/aod23okt2012/