Guus van Gemert bekroond tactisch spel

rijploeg prijs

Foto; www.fotokoos.info.

Op de foto de prijzen die door Rijploeg Tweewielers uit Ridderkerk beschikbaar zijn gesteld.

Guus van Gemert bekroonde zaterdag in de veldrit aan het Hellegatsplein in Numansdorp een tactisch gereden koers met een verdiende overwinning.

rijploeg prijsMet broer Tijs sloopte de renner uit Ridderkerk de Brabander Sandor Mol, die in de voorgaande ritten steeds de sterkste was. Tijs van Gemert deed het sloopwerk waar broer Guus in de eindsprint het meest profijt van had, hij klopte overtuigend de moegestreden Mol. De renner uit Chaam blijft wel leider van het klassement, zijn voorsprong op Guus van Gemert bedraagt 10 punten.

numan2

Bij de veldrijders moest Ridderkerker Kees van Noppen zijn meerdere erkennen in specialist Rutger Schellevis uit Stolwijk. Edwin Pauli, die zevende werd, doordat hij met pech moest afrekenen blijft leider. In de B-klasse was Erik Meerkerk onaantastbaar. Hij won voor Antonie van Nopen en blijft leider. Bij de vrouwen vervolgde Macha Mulder haar zegereeks, zijn won ook de vierde rit. Aanstaande zaterdag geen competitie, 10 november wordt die vervolgd bij Excelsior in Gouda

Uitslagen

www.veldrijden.com en www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=852770