Posted on by maspes

Nino Honigh – Andre Looij net voor Veldt – van Haaren

Het scheelde maar een haar (dus 1 punt.) dat de youngsters  Nino Honigh – Andre Looij het koppelomnium wonnen voor de kleppers Tim Veldt – Bart van Haaren.

Het was een sidderende finale waarin Veldt – van Haaren nog een toer pakten op het hele veldt een actie die twee ronden voor de finish voltooid werd. Alle coureurs hebben een dikke pluim verdiend want ook dit koppelomnium gingen alle deelnemers tot het gaatje felle demarrages en adembenemende sprints gaven glans aan deze avond. De tribunes goed gevuld met met gulzig publiek die genoten van een top koppelomnium zowel bij de B koers als bij de A finale kwamen sterke winnaars uit de bus.

 

Welke wedstrijd je ook onder de loep neemt het waren stuk voor stuk wedstrijden die het waard waren om naar te kijken en in vervoering te geraken. Kortom het was weer een top avond en volgende week belooft het wederom weer een avond te worden om je vingers bij af te likken.

De winst bij de A madison werd dus gewonnen door Nino Honigh – Andre Looij en de B. madison was een eclatant succes voor Jeroen Kaldenbach – Jochem Buchner.

klik op;http://www.robduin.com/aod20nov2012/#.UKwVS-2SSOE.facebook