Noordwijk – IJmuiden v.v. zege voor Sebas Langeveld

Sebastiaan Langeveld in Noordwijk eenzaam aan de Kop !

Het publiek dacht dat alle coureurs in IJmuiden waren gebleven en alleen Sebastiaan Langeveld de 27.5 km. alleen had overbrugt. Langeveld kwam solo de badplaats Noordwijk binnen rijden met 9 min. voorsprong op de rest en dat waren niet de minsten. Want mannen als Bekkenk, de Niet, Imming en alle bekende top twintig rijders waren na Langeveld nog niet in velden of wegen te vinden ….. De winnaar Sebastiaan Langeveld kon zich rustig gaan verkleden en warm kleden om richting microfonist te wandelen voor zijn verhaal van de helse tocht langs de rand van Nederland langs het onvolprezen strand.

Ramses Bekkenk furieus over zijn metgezellen uit de 4 mans kopgroep

Bekkenk had er geen goed woord voor over dat het tempo zo laag kwam te liggen bij de volgers waaronder Bekkenk zelf, allemaal zochten de overigen het kielzog van de veel winnaar Bekkenk. Maar ja je bent de kampioen of niet en de eer drukt bij dergelijke wedstrijden zwaar op de ranke schouders van Ramses Bekkenk.

Van al die problemen had Sebastiaan Langeveld geen hinder hij reed ruimschoots voor de meute uit en liet zien dat het verschil tussen een zeer goede prof en een beachbiker wel heel erg groot kan zijn ….zeker vandaag was het een levensgroot verschil.

Kortom een sterke winnaar in Sebastiaan Langeveld met op twee Rob de Niet en de man uit Egmond Binnen Bram Imming werd netjes derde…

Bij de vrouwen was het  Alieke Hoogenboom op 1, en 2e. de Belgische Kim Saenen   3e. Nienke van de Haaster uit Alkmaar.

Kijk verder met veel foto's  op; http://www.robduin.com/atbnoordwijk2012/#.UM3l-iwiO3g.facebook