Looij – Honigh slim & sterk in Alkmaars koppelomnium

Posted on by maspes

André Looij en Nino Honigh snel ingespeeld op elkaar.

Wederom een avond van pure baansport met als klap op de vuurpijl een mooie madison met sterke winnaars in Honigh en Looij. Maar liefst 22 koppels dienden zich aan en stuk voor stuk hebben ze zichzelf en het publiek versteld doen staan van schitterende topsport.

 

Junioren koppel stak er boven uit.

Nino Honigh en André Looij beide junior gaan met goeie benen richting NK madison net na de kerstdagen. Dat worden favorieten voor zege in Apeldoorn want zoals de beide jongelieden knallen op het goudbruine lariks is vermakelijk voor een ieder die er getuige van is geweest. De elite renners Dennis Kreder en Mitchel Huenders werden goede tweede en Raymond Rol – Wim Botman kwamen op plek drie ….

De techniek is vaak van doorslaggevende aard de youngsters gaan er vol tegen aan in alle onderdelen maar de routeniers doen het net ietsje makkelijker en kunnen vertrouwen op jaren van ervaring. Het is goed te zien dat de ervaren rijders de jongeren goed onderwijzen en veel tips uitdelen waar de toekomst weer veel van op kan steken. Het waren alle tien de koppelomniums goeie opstap wedstrijden voor het NK madison aanstaande…..

In de kleine finale madison waren het Mitchel Cornelisse en Arjan Arentsen die de winst naar zich toe trokken.

uitslag alkmaar 18-12-12 z